Leiderschapsprogramma

 

In april 2017 is onze 5e leergang waardegedreven leiderschap prachtig afgesloten met als gast Ruben van Zwieten. In het najaar zal een nieuwe leergang starten gebaseerd op ons 2e boek, welke we 6 oktober a.s. zullen lanceren. Het programma van deze nieuwe leergang zal kort na de zomer beschikbaar komen.

Dit leiderschapsprogramma kan op verschillende manieren gevolgd worden:

1. Als een inspirerende reeks bijeenkomsten, die als reeks, maar ook op ad hoc basis gevolgd kunnen worden. De titels en data van de volgende bijeenkomsten vindt u in de brochure van de leergang.

2. Als volwaardige leergang, in dat geval volgt u alle modules gecombineerd met individuele coaching en intervisie.

Wilt u alvast een beeld krijgen bij de aard van deze leergang, bekijk dan onze brochure voor de 5e leergang hier op onze site.

Het maximaal aantal deelnemers aan de modules is 12 per keer, waardoor de bijeenkomsten altijd een intiem en interactief karakter krijgen.

Doordat ook per keer ingeschreven kan worden op de modules, kan de groep per keer wisselend van samenstelling zijn.
U krijgt de kans uw persoonlijk netwerk in deze bijeenkomsten verder te ontwikkelen.

"Ik kan deze leergang van harte aanbevelen: inhoudelijk biedt dit traject waardevolle inzichten en verdieping vanuit verschillende invalshoeken op waardegedreven leiderschap. De leergang is wezenlijk anders dan andere leiderschapstrainingen, omdat je, letterlijk zeer wezenlijk, vanuit eigen diepste waarden, zélf ter sprake komt. Dat raakt de kern, gaat in die zin kennis en vaardigheden te boven, en verrijkt je daarmee niet alleen in je professionele leidinggevende rol, maar ook als mens. De bijeenkomsten in het kasteeltje te Harmelen zijn intiem, gevarieerd en altijd buitengewoon inspirerend. Johan en Marianne hebben het vermogen om zeer dienstbaar te zijn, ze stellen de praktijk van de deelnemers altijd centraal. De prijs-kwaliteitsverhouding van deze leergang is bovendien zeer aantrekkelijk."

Drs. Gert Nijmeijer, voorzitter College van Bestuur PCBO Apeldoorn, juli 2016.

 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@waardegedrevenleiderschap.nl!

 

Bestand(en):