Leiderschapsprogramma

 

Vrijdag 2 november vindt onze volgende bijeenkomst plaats in de reeks bijeenkomsten over waardegedreven leiderschap. Onze speciale gast is Paul Meijs, politiek filosoof, met wie we van gedachten wisselen over macht & onmacht en de verschillende naturen van de mens. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie: zie onze Flyer over deze module.

Bent u geinteresseerd? Dowload dan hier de brochure voor de leergang en/of stuur ons een berichtje via info@waardegedrevenleiderschap.nl

"Ik kan deze leergang van harte aanbevelen: inhoudelijk biedt dit traject waardevolle inzichten en verdieping vanuit verschillende invalshoeken op waardegedreven leiderschap. De leergang is wezenlijk anders dan andere leiderschapstrainingen, omdat je, letterlijk zeer wezenlijk, vanuit eigen diepste waarden, zélf ter sprake komt. Dat raakt de kern, gaat in die zin kennis en vaardigheden te boven, en verrijkt je daarmee niet alleen in je professionele leidinggevende rol, maar ook als mens. De bijeenkomsten in het kasteeltje te Harmelen zijn intiem, gevarieerd en altijd buitengewoon inspirerend. Johan en Marianne hebben het vermogen om zeer dienstbaar te zijn, ze stellen de praktijk van de deelnemers altijd centraal. De prijs-kwaliteitsverhouding van deze leergang is bovendien zeer aantrekkelijk."

Drs. Gert Nijmeijer, voorzitter College van Bestuur PCBO Apeldoorn, juli 2016.

 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@waardegedrevenleiderschap.nl

 

Bestand(en):